• slide

Onze leveranciers

 

We maken zoveel mogelijk gebruik van lokale leveranciers die met liefde voor hun vak producten produceren. Deze streekproducten gebruiken we om in onze keuken de lekkerste gerechten te maken. 

We vertellen graag waar onze producten vandaan komen!

 

Versboerderij Daalwiek

 
Versboerderij Daalwiek is een agrarisch bedrijf gelegen in het Gelderse Geesteren, en wordt gerund door de familie Daalwijk. Het bedrijf heeft een tak melkveehouderij, met daar aan verbonden een kaas- en zuivelmakerij. Daarnaast een tak akkerbouw, waarbij hoofdzakelijk consumptie-aardappelen worden geteeld. Daalwiek heeft een samenwerking met andere producenten uit de Achterhoek. Hierdoor kunnen ze naast aardappelen en zuivel, een breed scala aan lokale procucten leveren. Via Daalwiek hebben we bijvoorbeeld de beste appels van Fruitbedrijf Horstink, heerlijke geitenkaas van Brömmels en de kakelverse eieren komen van Wegdam.

https://www.daalwiek.nl/

https://www.brommels.nl/
https://www.fruitbedrijfhorstink.nl/
https://www.wegdam-eieren.nl/

 

Hendriksen vlees

Hendriksen vlees is een slachterij uit het nabij Groenlo gelegen Lichtenvoorde. 
Hendriksen slacht runderen en varkens uit de directe omgeving. Een (h)eerlijk stukje vlees. Daarnaast maakt Hendriksen ook zijn eigen worst en vleeswaren. Ons Naegelholt wordt op ambachtelijke wijze geproduceerd, zonder toevoeging van geur, kleur en smaakstoffen. 

http://www.hendriksenvlees.nl/  

 

Korenmolen "De Vier Winden" 

In Vragender staat sinds 1862 Korenmolen “De Vier Winden”.
De molen verwerkt op ambachtelijke wijze granen tot meel en meelproducten. Wij gebruiken deze mooie producten in onze gerechten. Onder andere onze beroemde Oma's appeltaart wordt gemaakt met meel uit Vragender.

http://gunnewickdevierwinden.nl/

countryside-2326787_1920.jpg
arrow_upward